Nieuws
16 augustus 2011 - Ron Smeets

Verschillen tussen iOS en Android gebruikers (Infographic)

Ik zeg het er maar meteen even bij. De onderstaande Infographic waarin de resultaten van een enquete over het type gebruiker dat een iOS of Android smartphone kiest is van Amerikaanse afkomst.

Dat wil dus ook zeggen dat Nederlandse gebruikers zichzelf niet persé zullen herkennen hierin. Toch vond ik hem leuk genoeg om even te posten hier.

Mocht je moeite hebben met het lezen van alle kleine lettertjes, dan staat hier een grotere versie van bovenstaande Infographic.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.