Accessoires
27 januari 2007 - Ron Smeets

Verrekijker met 5 megapixel camera

Tja, hoe gaan we dit noemen, de BinoCam? Het is in ieder geval het ultieme gadget voor gluurders, vliegtuigspotters en vogelaars: een verrekijker met ingebouwde 5 megapixel camera.

Het 3.7 centimeter LCD display lijkt natuurlijk een beetje overbodig, maar voor de gluurder die niet wil opvallen kan het wel handig zijn. Om de foto's op te slaan heeft ie 32Mb intern geheugen, maar dat is met de ingebouwde SD card optie makkelijk uit te breiden.

De Point 'n View kost 236 dollar (ongeveer 175 euro) en is vanaf 31 januari online te bestellen in de Discovery Channel Store.Gerelateerde links:
Tiener verkoopt camphone film douchende meiden
5MP cameramodule van LG
Derde 5MP Camphone op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.