Geruchten
21 december 2009 - Ron Smeets

Vernieuwde Sense UI voor de HTC Espresso gespot?

Als deze plaatjes en het bijbehorende gerucht juist blijken te zijn dan kan ik niet anders dan concluderen dat HTC, dat de afgelopen maanden prima werk geleverd heeft met de Sense UI voor zowel Android als Windows Mobile toestellen, na twee jaar alsnog lijkt te zwichten voor de iPhone namaak hype.

het Italiaanse HDBlog heeft namelijk screenshot's (zie hieronder) opgedoken van de vernieuwde HTC Sense User Interface zoals die geinstalleerd zou gaan worden op de HTC Espresso, een toestel dat begin deze maand ook al eens in de geruchtenmolen opdook.

Ik denk dat de screenshots hieronder genoeg zeggen. Een bijzonder hoog iPhone gehalte als je het mij vraagt en een beetje een vreemde move van HTC die, zoals gezegd, met hun Sense User Interface, juist al een prima en zeer gebruiksvriendelijk alternatief boden voor de standaard Android en Windows Mobile UI's. HTC-Espresso-Screen-2 HTC-Espresso-Screen-1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.