Accessoires
05 oktober 2007 - Ron Smeets

Vermomde GSM stoorzender

De compacte stoorzender die ik enkele dagen geleden tegenkwam was natuurlijk al leuk, maar dit exemplaar (foto), vermomd als een pakje sigaretten valt natuurlijk helemaal niet op.

Gezien het feit dat de gemiddelde mobiele beller in je directe omgeving het niet leuk zal vinden als ie ziet dat jij diegene bent met die stoorzender in zijn hand is het geen slecht idee om de kans op ontdekking zo klein mogelijk te maken.

Bovendien heeft deze stoorzender met een straal van 20 meter een veel groter bereik, ofwel 'double the fun' ;-). Nadeel is dan weer dat de Cellular Jammer met een prijskaartje van $950 (700 Euro) ongeveer 5 x zo duur is dan het opvallende exemplaar.Gerelateerde links:
Portable GSM stoorzender
Even geen mobiele bellers om je heen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.