Geruchten
22 augustus 2012 - Ron Smeets

Vermeende iPhone 5 onderdelen in een iPhone 5 behuizing

Bij de vele (duizenden) iPhone 5 geruchten zijn de afgelopen maanden ook heel wat afbeeldingen van (vermeende) onderdelen en behuizingen online verschenen. Een reparateur van Apple producten heeft enkele van deze onderdelen en een behuizing in elkaar gezet.

Omdat alles precies past wordt nu aangenomen dat zowel de onderdelen als de behuizing 'the real iPhone 5 deal' zijn ;-) Oordeel zelf maar aan de hand van onderstaande kiekjes. Op 12 september weten in ieder geval zeker hoe de nieuwe iPhone of iPhone 5 er uit zal zien.

Bij iResQ hebben ze de kleinere (19 pins) dock connector en de 3.5mm audio aansluiting in een 'iPhone 5' behuizing gestopt.

iPhone-5-Assemblage-Rumor-a iPhone-5-Assemblage-Rumor-b iPhone-5-Assemblage-Rumor-c iPhone-5-Assemblage-Rumor-d

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.