Entertainment
15 januari 2006 - Ron Smeets

Verloren camphone leidt tot drugsvangst

Twee broers uit Wyoming die hun wietplantages en delen van de opbrengst op hun camphone hadden vastgelegd zijn tegen de lamp gelopen toen ze hun GSM in een winkel verloren en deze via een bewaker terechtkwam bij de lokale politie.

Hoewel ze zelf niet op de foto's stonden, zo stom waren ze blijkbaar nog net niet, was hun nummer en de abonnementsregistratie natuurlijk voldoende om bij de jongens te kunnen aankloppen.

Terwijl dat onderzoek nog liep werden de twee broers overigens al gearresteerd tijdens een andere undercover actie van de lokale narcotica brigade.Gerelateerde links:
Camphone dief zet zichzelf te kijk
Inbreker via gestolen GSM opgespoord
Domme dief steelt smartphone van smart guys
Smartphone dief met behulp van GPS gepakt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.