Entertainment
24 november 2005 - Ron Smeets

Verkrachter tegen de lamp na excuses per SMS

Een bekende voetbaltrainer zei ooit: 'Ben jij nu zo dom of ben ik zo slim'. Ook in dit geval ligt het antwoord voor de hand.

Toen de 38-jarige getrouwde Mark Woodland na een kortsondige sexuele relatie met een 21-jarige vrouw die hij via een SMS flirtservice ontmoet had gedumpd werd wilde hij haar nog een keer goed 'nemen'. De vrouw was daar echer niet meer van gediend en dus besloot Mark haar te verkrachten.

Omdat hij daarna toch spijt kreeg van zijn daad stuurde hij haar een SMSje met de tekst: 'I didn't mean to rape you'. Waarmee hij dus zelf het bewijs leverde wat, gevoegd bij de aangifte die de 21-jarige (s)ex-vriendin inmiddels gedaan had, zijn veroordeling niet meer dan een formaliteit maakte.Gerelateerde links:
Domme dief steelt smartphone van smart guys
Smartphone dief met behulp van GPS gepakt
Dealers opgepakt door eigen camphone
SMSje naar de politie, dieven ingerekend
Dure grap van 'SMS Terrorist'
GSM belt 112: Dieven gearresteerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.