Accessoires
22 november 2010 - Ron Smeets

Verkoopteller Samsung Galaxy Tab op 600.000

De Samsung Galaxy Tab ligt in sommige landen nu zo ongeveer 1 maand in de winkels. Inmiddels is het toestel al in 30 landen verkrijgbaar. Volgens de Koreaanse fabrikant een prima moment om even te tussenstand van de verkoopteller door te geven ;-)

Die teller staat dus op 600.000, zo meldt Samsung in de Korea Herald. Ter vergelijk, Apple verkocht sinds April 7.5 miljoen iPad's. Op zich twee getallen die je nauwelijks met elkaar kunt vergelijken omdat beide tablets niet in dezelfde markten te koop zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.