Toestellen
23 mei 2013 - Ron Smeets

Verkoopteller Galaxy S4 in recordtijd op 10 miljoen

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt dat de verkoopteller van de Galaxy S4 de mijlpaal van tien miljoen al gepasseerd heeft. Daarvoor had de fabrikant dus amper vier weken nodig aangezien het toestel pas vanaf 26 april in de winkels ligt.

Een vergelijk met zijn voorgangers wordt ook beschreven maar dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk aangezien de Galaxy S4 in meer landen tegelijk, 60 om precies te zijn, gelanceerd werd dan de SIII, SII en de S.

Enfin, voor de Galaxy S III had Samsung 50 dagen nodig om er tien miljoen te verschepen. Bij de Galaxy S II was dat nog vijf maanden en de Galaxy S haalde dat aantal 'pas' na zeven maanden. Het is nu afwachten wanneer de teller op 20 en 50 miljoen zal staan en of Samsung uiteindelijk de beoogde 100 miljoen Galaxy S4 exemparen weet te verkopen.

Waar zeker ook niet aan voorbij gegaan moet worden is het feit dat de Galaxy S III ook nog altijd als warme broodjes over de toonbanken vliegt.

Bron (Koreaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.