Nieuws
10 juni 2009 - Ron Smeets

Verkooppunten iPhone 3G S bekend, prijzen helaas nog niet

Nadat gisteravond bleek dat de prijzen van de nieuwe iPhone 3G S die eerder die dag uitlekten fake waren wachten velen natuurlijk in spanning af wat het prijskaarje dan wel gaat worden.

Ik denk dat het niet veel zal verschillen van de huidige iPhone, maar ik hoop wel dat T-Mobile bij de verschillende abonnementen iets meer belminuten en SMSjes erbij geeft.

De provider heeft vanochtend wel al bekend gemaakt waar de nieuwe iPhone overal verkrijgbaar zal zijn. Behalve bij de online en offline T-Mobile shops kun je het toestel vanaf 26 Juni ook bij de Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl. Natuurlijk ben je overal waar je het toestel koopt gebonden aan een T-Mobile abonnement.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.