Nieuws
16 juli 2006 - Ron Smeets

Verkeerde ringtone in Irak kan dodelijk zijn

In een artikel van de Time online over hoe Iraki's gedwongen worden bezig te zijn met het aanmeten van de juiste identiteit op de juiste lokatie met als doel om zo lang mogelijk te overleven.

Een opvallend detail in het arikel is de waarschuwing dat het instellen van een verkeerde (politiek gekleurde) ringtone voor tegenstanders al voldoende reden kan zijn om de betreffende mobiele beller een kopje kleiner te maken.

Ik zal er dus ook maar niet op gokken dat deze lieden de grap zullen inzien van de ringtones die gemaakt zijn van Geoge W Bush's verbale miskleunen.

Bron: RingtoniaGerelateerde links:
George W's verbale uitglijders als ringtone
Ringtone leidt tot ruzie in Irakese parlement
Vermoord voor een MP3 speler
Met je camphone door Irak
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.