Nieuws
10 november 2008 - Ron Smeets

Verizon's BlackBerry Storm reclame

Een beetje vreemd is het wel dat Verizon in onderstaande commercial een beetje de indruk wekt alsof het revolutionaire 'klikkende' display van de BlackBerry Storm mede door hun ontworpen is, toch?

Neemt niet weg dat ik er snel eentje wil uitproberen. Wellicht dat de gasten van BlackBerry of Vodafone het nu beter aanpakkend dan enkele maanden geleden toen RIM en KPN de Bold introduceerden en er vrijwel geen pers-review modellen waren. ik wacht rustig af ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.