Toestellen
04 december 2005 - Ron Smeets

Verizon 'verraadt' naam Windows Palm

Zo ongeveer de hele Palm- en mobile gadgets community was er al lang van overtuigd dat de eerste Palm PDA die voorzien wordt van het Windows Mobile OS de naam Treo 700 zou dragen.

Palm zelf, en ook Microsoft en provider Verizon deden (en doen) echter een stuk geheimzinniger over de definitieve naam. Waren ze het nog niet eens ? Of had Bill een betere naam op het oog. We zullen het wel nooit weten.

Wat we inmiddels wel zeker weten is dat Verizon, bewust of niet, de Windows Mobile Palm op haar site gezet heeft, compleet met de naam die ons en waarschijnlijk ook jullie niet zal verbazen: de Treo 700w.Gerelateerde links:
Nieuwe Palm Treo met Windows Mobile!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.