Toestellen
18 februari 2014 - Ron Smeets

Verizon stopt Nokia Lumia Icon in mega 'doos'

De Nokia Lumia Icon is een Amerikaans toestel. Verizon stuurde het toestel in een mega 'doos' naar sommige lokale media. Daarin zaten behalve het toestel ook de nodige accessoires. De koffer deed mij een beetje denken aan een Nokia koffertje dat ik ooit in Barcelona 'vond', maar dan anders.

Maar goed, de actie van Nokia en Verizon zorgt in ieder geval voor een iets ander dan standaard begin van de 'unboxing'. Ik vind het wel jammer dat ze de koffer, die sterk genoeg lijkt om zonder veel schade overreden te kunnen worden, niet zwaarder 'mishandeld' hebben.

http://www.youtube.com/watch?v=P_4zoQmhJ9o

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.