Nieuws
07 augustus 2008 - Ron Smeets

Verizon stopt met LG Dare Pitbull commercial na klachten

De Amerikaanse provider Verizon heeft een controversiële commercial voor de LG Dare van het scherm gehaald nadat de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) ruim 7.000 klachten over de reclamespot ontvangen had.

De commercial (die je hieronder kunt zien) is niet echt gruwelijk te noemen maar toont twee Pitbulls die vastgeketend in de hete zon liggen op het terrein van een autosloperij. Onder druk van de vele klachten heeft Verizon nu dus besloten de reclame niet meer uit te zenden. Oordeel zelf maar.Gerelateerde links:
Dood geen reden voor vroegtijdige contractbeëindiging
BenQ biedt excuses aan voor 'WTC advertentie'
Smakeloze commercial voor MP3 spelers van BenQ
Claim van 5 miljard tegen Verizon
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.