Nieuws
17 juli 2009 - Ron Smeets

Vergelijkingssite mobiel internet tarieven buitenland

Steeds meer mensen nemen op hun vakantie naar het buitenland de laptop mee om af en toe te e-mailen, het weerbericht te kijken of te msn’en met achterblijvers in Nederland. Erg handig, maar gebruik van internet in het buitenland kan voor vervelende verrassingen zorgen als bij thuiskomst de rekening op de mat ligt.

Gelukkig zijn de tarieven voor mobiel internet in het buitenland de laatste tijd veel gunstiger geworden. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om voor een vast bedrag per dag onbeperkt te internetten in vrijwel alle Europese landen.

Daarnaast zijn er voor grootgebruikers speciale abonnementen waarmee je tegen zeer lage tarieven in het buitenland van het internet gebruik kunt maken.  Het zoeken van het juiste abonnement of de beste prepaid optie is echter geen sinecure en bij een verkeerde keuze loopt de rekening al snel hoog op.

Om aan deze onduidelijkheid een eind te maken, heeft de vergelijkingssite www.metjelaptoponline.nl een gedetailleerde keuzehulp voor mobiel internet in het buitenland gelanceerd. Op Metjelaptoponline kun je precies aangeven waar, hoe vaak en hoeveel je van mobiel internet gebruik wilt maken. Je krijgt dan automatisch de voor jou beste optie voor mobiel internet in het buitenland zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over vervelende verrassingen als de rekening komt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.