Nieuws
12 december 2006 - Ron Smeets

Vergelijkende reclame is leuk, maar. . .

Je moet natuurlijk geen appels met peren vergelijken. Een cliché, ik weet het, maar volgens Engadget is dat wel zo'n beetje het geval bij de vergelijkende reclame (filmpje na de klik) tussen Sprint's EV-DO en Cingular's EDGE mobiele breedband netwerken.

Natuurljk is het 3G EV-DO netwerk van Sprint een stuk sneller dan de 2.5G EDGE vartiant van Cingular, maar deze laatste heeft inmiddels in de VS ook HSDPA uitgerold en dan zou je dezelfde test nog eens moeten doen, zo vinden de boys van Engadget. Ergens hebben ze natuurlijk wel een punt.

Het moge duidelijk zijn dat de test in het filmpje zwaar geregisseerd is, maar dat doet niets af aan het bijzonder leuke einde. . .

Bron: EngadgetGerelateerde links:
Snelheid mobiel internet lager dan providers beloven
Heerlijk die vergelijkende reclames
HSDPA dekking in Australie 98%
HSDPA uitrol T-Mobile begonnen
Breedband GSM's voor DoCoMo
Mobiel internetten met 3.6Mbit per seconde
NTT DoCoMo test 4G netwerken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.