Nieuws
17 september 2012 - Ron Smeets

Vergelijkende reclame: iPhone 5 vs Galaxy S III

Samsung maakt er een traditie van om de iPhone onderwerp te maken van vergelijkende reclame uitingen, eventueel aangevuld met (leuke) viral video's.

Het nieuwste wapenfeit van de Koreaanse fabrikant is een lijstje met vergelijkende specs tussen de iPhone 5 en de Galaxy S III. De titel van deze reclame, die afgelopen weekend in diverse kranten stond: 'It doesn't take a genius'. Een van de twee lijstjes is een heel stuk langer. Drie, nee, één keer raden welke ;-))

Natuurlijk is dit lijstje gekleurd en zo samengesteld dat de Galaxy S III er nog beter uitspringt maar het blijft hoe dan ook leuk. Vooral de vermelding van de (oplaad)connector. Bij de Galaxy S III staat daar 'Standard microUSB plug' terwijl die van de iPhone 5 wordt aangeduid als 'A totally different plug'. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.