Nieuws
19 december 2007 - Redactie MobileCowboys

Vergelijk Sim Only steunt Serious Request actie 3FM

Ook dit jaar houdt 3FM aan het einde van het jaar weer een grote actie ter ondersteuning van het Rode Kruis. Dit jaar staat de Serious Request week in het teken van schoon drinkwater. Want elke seconde overlijden er namelijk 7 mensen door gebrek aan dit schone drinkwater.

Meehelpen kan op heel veel manieren, zo kan je bijvoorbeeld je oude mobiele telefoon doneren via deze site of inleveren in het glazen huis dat tussen 19 en 24 december op het Plein in Den Haag staat. Voor de mensen die hun mobiel niet willen inleveren heeft Vergelijk Sim Only een actie in het leven geroepen.

Als je je oude mobiel wilt behouden kun je namelijk ook een sim only abonnement afsluiten. Dan kun je goedkoop verder bellen en steun je Serious Request: Voor ieder abonnement dat er in de actieweek via www.vergelijksimonly.nl bij een van de aangesloten shops wordt afgesloten, zal er 10 euro naar Serious Request worden overgemaakt!

Zoek dus snel je goedkoopste sim only abonnement op Vergelijk Sim Only en steun daarmee het goede doel!Gerelateerde links:
American Idol Samsung voor het goede doel
Ringtones goede collectanten voor goede doelen
Mobiel collecteren steeds populairder
GSM recycling succes voor goede doelen
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl