Toestellen
15 juli 2008 - Ron Smeets

Verdronken Samsung E900 doet het weer

Enkele weken geleden poste ik een filmpje van een Samsung E900 die verdronk in een emmer water. Ik deed dit naar aanleiding van enkele reacties op eerdere artikelen over het reanimeren van verzopen mobieltjes door ene Gert-Jan die beweerde dat hij vrijwel elke nat geworden GSM weer aan de praat kon krijgen.

Het toestel is inmiddels terug en na controle van het IMEI nummer, om zeker te weten dat Gert-Jan hetzelfde toestel heeft retour gestuurd en niet stiekem een nieuwe gekocht heeft, heb ik de E900 getest en inderdaad, hij werkt weer prima. Van de waterschade is niets meer te zien en alles werkt zoals het zou moeten. Hieronder kun je het videobewijs hiervan zien.

Bekijk hier het eerste filmpje waarin te zien is hoe het toestel verzuipt ;-)

Heb je zelf een verdronken GSM dan kun je Gert-Jan mailen voor meer info: ReparatieGSM@hotmail.comGerelateerde links:
Samsung E900 in het water gevallen
Je natte mobieltje drogen in (ongekookte) rijst
Stop je vieze GSM gerust in de wasmachine
F703i mocht niet in een emmer water!
Hoe reanimeer ik mijn verdronken mobieltje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.