Nieuws
03 augustus 2008 - Redactie MobileCowboys

Verdien een iPhone 3G, MC goes mobile

We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met het in mobiele technologie gespecialiseerde bedrijf Sharewire. Het in Den Haag gevestigde en internationaal opererende Sharewire werkt voor klanten als ING, Pathé, RTL, SP!TS en Sony BMG.

De samenwerking met Sharewire is aangegaan voor de komende jaren waarbij er een mobiel kanaal wordt ontwikkeld voor de Nederlandse titels binnen ons blog-netwerk.

Zo zullen er mobiele versies worden gebouwd voor MobileCowboys, DutchCowboys en DutchCowgirls. Het kanaal bestaat uit 2 verschillende lagen. Gefaseerd wordt er eerst een mobiele site (xHTML) voor elk van de titels ontwikkeld en daarna wordt er één unieke downloadable (Java, C++, iPhone SDK) applicatie gelanceerd voor op je mobiele telefoon. Deze applicatie werkt op vrijwel ieder mobiel toestel incl. Blackberry, Windows Mobile Devices, iPhone en alle consumentenmerken als Nokia, Sony Ericsson en Samsung.

Wij zullen de komende tijd ons gaan oriënteren in wat wij qua content mobiel willen gaan ontsluiten. Wij realiseren ons goed dat een mobiel toestel een andere gebruikerservaring geniet als een desktop computer. Relevante content is hierbij key.

Heb jij ideeën over wat je graag zou willen zien op een van deze mobiele versies van onze sites of de app, of juist niet, of heb je een slim idee voor een bepaalde toepassing laat het ons dan weten. We verloten graag een iPhone 3G onder alle reageerders die het meest originele idee plaatsen. (Vergeet niet je email adres in te vullen !!)

Ideeën kunnen ook worden gemaild naar de redactie van DutchCowboys via redactie-at-dutchcowboys-punt-nl. Foto: Pimp Your iPhone [makemaya]Gerelateerde links:
DutchCowboys wint 'Best Weblog' Award
Grote zus in een nieuw jasje
Wordt jij de nieuwste MobileCowboy of -Girl?
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl