Nieuws
13 mei 2014 - Ron Smeets

Verdien (bel)tegoed met je eigen Simyo webshop

Een sim only abonnement sluit je net zo makkelijk online af. Simyo introduceert vandaag de VriendenDeal webshop. Daar kan iedere klant van de provider zijn eigen sim only winkeltje voor vrienden en familie openen.

Voor elk abonnement dat in jouw winkel verkocht wordt ontvangen zowel de nieuwe klant als jij zelf 10 Euro extra tegoed. Er is geen maximum ingesteld. Wanneer je dus 10 abonnementen verkoopt, dan krijg je 100 Euro tegoed en bij 100 abonnementen... enfin, reken zelf maar uit ;-)

Natuurlijk zou je heel kritisch kunnen roepen dat Simyo op deze manier haar klanten gebruikt om nieuwe abonnees te werven. Je kunt ook zeggen dat ze de mond-tot-mond reclame van tevreden klanten gaan belonen. Ik bedoel, als je niet tevreden bent met je abonnement of provider, dan zul je die ook niet aanbevelen bij vrienden of familie, toch? Ben je wel tevreden, dan kun je er bij Simyo nog wat aan verdienen ook.

Om je eigen Simyo webwinkeltje te starten surf je naar de speciale site. Daar kun je binnen enkele minuten de winkel openen. Maandelijks publiceert de provider een lijst met daarop de 500 best bezochte en best verkopende winkels. De nummer 1 van die lijst wordt een week lang gepromoot op de website en facebook pagina van de provider. Op dit moment zijn er al 2600 winkels geopend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.