Nieuws
17 mei 2006 - Ron Smeets

Verdachten camphone rape vrij na wissen video

In Duitsland is grote commotie ontstaan omtrent de vrijlating van vier jongeren die verdacht worden van de verkrachting van een 16-jarig meisje en de beelden daarvan met hun camphone opgenomen en verspreid hebben.

Volgens de Berlijnse recherche heeft men echter nog geen bewijzen kunnen vinden voor de verkrachting en het lijkt er sterk op dat alle video's en foto's door de betrokkenen van hun mobieltjes en uit mailboxen verwijderd zijn.

Diverse mobiele telefoons van de verdachten en andere kinderen op de school waar de vier zitten worden momenteel nog onderzocht, maar hangende dat onderzoek en gezien het gebrek aan bewijs zijn de vier voorlopig weer op vrije voeten gesteld.Gerelateerde links:
'Lustig Draufschlagen' nu ook in Duitsland
Bewaker verkracht minderjarige SMS vriendin
SMS date eindigt in groepsverkrachting
Geweldadig gebruik camphones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.