Nieuws
19 november 2007 - Ron Smeets

Verbeterde Jailbreak voor iPhone firmware 1.1.2

De nieuwste versie van de iPhone firmware was al te hacken maar tot nu toe werkte deze Jailbreak alleen bij toestellen die via de officiële weg geactiveerd waren (via iTunes).

In de praktijk betekende dit dus dat je een iPhone moest hebben die in combinatie met een abonnement gekocht was, anders was activering niet mogelijk.

Nu is er echter een nieuwe versie beschikbaar waarmee het toestel ook, net als bij de Jailbreak voor de eerdere firmware versies, zonder de ‘tussenkomst’ van iTunes te activeren is.

Bovendien werkt de nieuwste Jailbreak tool ook weer op PowerPC Mac’s. Hij is hier te downloaden.Gerelateerde links:
Jailbreak software voor iPhone met firmware 1.1.2
iPhone firmware 1.1.2 ook al gehacked
iPhone firmware versie 1.1.2 bevestigd voor 9 november
iPhone firmware 1.1.2 sloopt wederom de jailbreak hack
One-Click Jailbreak tool voor iPhone versie 1.1.1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.