Nieuws
11 december 2009 - Marvin de Reuver

Verander je mailtoon

Wederom een leuke en handige app, die je zeker moet hebben. Met deze app kun je de standaard e-mail toon van je iPhone of Blackberry wijzigen. Nu kun je slechts uit een aantal 'saaie' geluiden een keuze maken, maar met mailtoon is dit einde verhaal. Het leuke hiervan is dat je het ook nog kunt personaliseren, dus je kunt per contactpersoon kiezen welke toon jij wilt horen indien zij jou een mail sturen. Onder 'lees meer' staat een video van Omar 

Hier kun je uit 31 verschillende mailtonen kiezen en vrienden toevoegen. Ook kun je op onderwerp selecteren en kun je push notification uitzetten tussen bepaalde tijden. Dit vind ik wel ideaal aan deze app, want zo word ik tussen 22:00 uur en 8:00 uur niet gestoord. 

Waar je wel even op moet letten, is dat je je mail moet doorsturen naar een speciaal e-mail adres. Dit staat onder het knopje 'Mail Forwarding', klik op 'Help' als je wilt weten wat je moet doen. Een nadeel vind ik de prijs (2,99). Voor de rest is het een leuke toevoeging aan je telefoon.

 

Over de auteur: Marvin de Reuver