Geruchten
28 november 2011 - Ron Smeets

'Veelbelovende' unlock voor de iPhone 4S op komst ?

Een van de iPhone Dev Team leden heeft in een tweet laten weten dat er een 'veelbelovende' unlock (en dan dus ook een jailbreak) oplossing voor de iPhone 4S op komst is.

Om zijn belofte kracht bij te zetten heeft hij een screenshot (zie grote afbeelding hieronder) gepost. Wanneer de unlock voor de iPhone 4S beschikbaar komt is nog niet bekend. Wel dat deze alleen voor de iPhone 4S zal werken. Natuurlijk moet het toestel, om het te kunnen unlocken, ook eerst gejailbreakd worden. Afwachten dus maar.

Via, Afbeelding Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.