Nieuws
05 januari 2006 - Ron Smeets

Veel nieuws van de CES deze dagen

De komende dagen, zo hebben jullie wellicht al gemerkt, zullen hier veel berichten te lezen zijn die hun oorsprong in Las Vegas hebben, daar waar de jaarlijkse Consumer Electronics Show weer volop bezig is.

Helaas is MobileCowboys er nog niet aan toe om een eigen blogger live naar Vegas te sturen, ik geef toe, ik had mij graag als vrijwilliger opgeworpen, maar dat komt wellicht volgend jaar.

Bovendien verheug ik mij al weer op de aanstaande CeBIT in Hannover, compleet met de inmiddels beruchte Münchener Wurstsalat en een 'dunkel' van Paulaner bij 'Im Rattenkrug' in Hamelen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.