Nieuws
17 april 2008 - Ron Smeets

Veel nieuwe Nokia's in de tweede helft van dit jaar

Tijdens een conference call naar aanleiding van de presentatie van de kwartaalcijfers heeft Nokia topman Olli-Pekka Kallasvuo laten ontvallen dat we in de tweede helft van dit jaar de nodige nieuwe toestel(aankondiging)en uit Finland mogen verwachten.

Hij noemde ook nog de (code)namen van de twee belangrijkste modellen in dat rijtje, de 'Leevi' en de 'Gadget'. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval weer gewekt (voor zover dat nog nodig was. :-)

Kallasvuo melde terloops ook nog dat Nokia in het eerste kwartaal van 2008 drie miljoen N95 modellen verkocht heeft (standaard en 8GB versies bij elkaar geteld).

Via: IntomobileGerelateerde links:
Firmware versie 21 voor de originele N95 beschikbaar
Top 10 verkochte 'toestellen' in Februari
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.