Geruchten
14 juli 2008 - Ron Smeets

Veel nieuwe foto's van de SE Linda (W595) en Remi

Deze twee (mogelijk) nieuwe Sony Ericsson modellen, de Remi en de Linda hebben we de afgelopen weken al eerder in het geruchtencircuit voorbij zien komen.

Op het forum van SE4M zijn dit weekend een hele sloot aan nieuwe foto's van beide toestellen opgedoken. Hieronder kun je de ze bekijken.

Hopelijk worden deze toestellen uiteindelijk ook echt aangekondigd en verlaten ze niet net zoals de BeiBei (G702) en Paris (P5 / P10) nog voor de officiele introductie al via de achterdeur het Sony Ericsson pand ;-)

De Linda (W595):

De Remi:Gerelateerde links:
Sony Ericsson W902 (Patti) gespot?
Nieuwe foto van de Sony Ericsson 'Linda'
Sony Ericsson Linda wordt de W595
Sony Ericsson Remi moet de T610 evenaren?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.