Entertainment
27 januari 2008 - Ron Smeets

Veel nieuwe content in Sony Ericsson's PlayNow Arena

In Cannes is momenteel de internationale Muziekbeurs MIDEM in volle gang en het was al een tijdje bekend dat Sony Ericsson daar daar enkele aankodigingen zou doen met betrekking tot haar mobiele entertainment platform, PayNow Arena.

Het belangrijkste nieuws is de uitbreiding van het muziekassortiment met 5 miljoen nieuwe songs als gevolg van overeenkomsten met 10 platenmaatschappijen: Sony BMG, Warner Music, EMI, The Orchard, IODA, The PocketGroup, Hungama, X5 Music, Bonnier Amigo en VidZone.

Daarnaast heeft Sony Ericsson ook overeenkomsten gesloten met een aantal game producenten waardoor de PlayNow Arena verrijkt is met 250 nieuwe games van EA Games, Gameloft, THQ, Glu, Digital Chocolate en I-Play.

Tot slot introduceerde de entertainment tak van de Zweeds-Japanse toestelfabrikant ook nog een vernieuwde versie van PlayNow, Uncut genaamd, dat vooral bedoeld zal zijn om (informatie over) nieuwe arttiesten, en bijzondere (nog nooit uitgebrachte) songs, concerten en video's te presenteren.

PersberichtGerelateerde links:
Nieuwe Play Now services van Sony Ericsson in Cannes
Een jaar lang muziek downloaden bij een nieuwe Nokia
Nokia toestellen met OVI services vanaf 2008 bij Vodafone
Warner Music trekt zich terug uit Nokia's Music Store
Universal richt Mobile Content Division op
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.