Nieuws
18 november 2005 - Ron Smeets

Veel kijkers voor Mobile TV van Vodafone UK

Uit de eerste 'kijkcijfers' voor het gebruik van Mobile TV van Vodafone in Engeland blijkt dat in de eerste twee weken sinds de introductie op 1 november al meer dan 1 miljoen streams geraadpleegd zijn.

Daarbij moet wel meteen aangetekend worden dat de dienst tot 31 januari nog gratis is voor alle 3G abonnees (zo'n 350.000) van Vodafone.

Sinds 1 November hebben Vodafone abonnees via Mobile TV toegang tot 19 TV zenders van Sky, waaronder nieuws-, sport- en entertainment kanalen.Gerelateerde links:
Engelsen niet geinteresseerd in Mobile TV
19 Sky TV zenders in 2006 bij Vodafone UK
Initiatiefnemers Mobiele TV weten het nog niet
Vivendi Frankrijk gokt op TV
Eurosport live op Vodafone Live!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.