Entertainment
13 januari 2012 - Ron Smeets

Vechtpartijen en eierwerpen bij Chinese iPhone 4S lancering

De lancering van de iPhone 4S in China is een beetje uit de hand gelopen. Duizenden (!) wachtenden hadden zich voor diverse winkels verzameld in een poging de Apple smartphone als een van de eersten te kunnen bemachtigen.

Echter, toen een winkel in Beijing niet op tijd open ging braken in de ongeduldig wachtende menigte vechtpartijen uit. 

Daarop besloot de manager van de winkel, uit veiligheid voor zijn personeel en de winkel zelf, de deuren helemaal gesloten te houden met als gevolg dat een aantal van de wachtende iPhone 4S 'fans' besloten de winkel te gaan bekogelen met eieren. Dan vraag ik mij toch echt af wat de achterliggende gedachte was van een aantal iPhone 4S kopers om eieren mee te nemen. Ik bedoel, als je de foto hierboven bekijkt dan is toch wel duidelijk dat je in deze menigte niet zomaar even weer wegloopt om een doosje eieren te kopen en dan weer terugkomt en je ver genoeg naar voren dringt om de inhoud van dat doosje tegen de winkelruiten te kunnen smijten. 

Hieronde kun je een video bekijken van de chaos bij de betreffende Chinese Apple Store, compleet met 'dramatische' achtergrondmuziek, en een foto van enkele eieren na hun 'vlucht' richting de Apple Store ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=kulRNrq721Q

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.