Entertainment
01 mei 2009 - Ron Smeets

Varkensgriep volgen met je iPhone

Hij moet nog goedgekeurd worden door Apple, maar de boys van IntuApps hebben een Varkensgriep Applicatie gebouwd; de Swine Flu Tracker.

Daarmee wordt je op de hoogte gehouden van het alarmniveau van de WHO, kun je kaarten raadplegen waarop de lokaties gepinpoint zijn waar besmettingen geconstatteerd zijn en ontvang je het laatste nieuws over de epidemie.

Verder geeft de App ook tips over de symptomen, bestreiding en het voorkomen van besmetting. Hopelijk duurt het niet te lang voordat de App Store deze applicatie goedkeurt, anders is de epidemie al voorbij.

Hieronder kun je alvast enkele screenshots van de Varkensgriep applicatie belijken:

Swine-Flu-Tracker
Swine-Flu-tracker-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.