Nieuws
26 november 2010 - Ron Smeets

Vandaag twintig Case-Mate covers in de #FFGLBS

Het is de periode van het jaar. De temperatuur daalt, we naderen de koudste maand van het jaar en iedereen wil elkaar flink verwennen. Dat kunnen wij niet aan ons voorbij laten gaan.

Om alvast een voorsprong te nemen op cadeaumaand december geven we op Black Friday in samenwerking met Case-Mate, een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van beschermende en moderne accessoires voor gadgets on-the-go, twintig telefooncovers weg in de FFGLBS. Een leuke, maar vooral handige accessoire.

Ben jij zo’n persoon die zich schaamt voor zijn bekraste telefoon of ligt jouw mobiel om de haverklap op de grond? Of vind je jouw telefoon er gewoonweg saai uitzien? Case-Mate heeft een passende oplossing voor jou!

Voor een grote groep mobiele telefoons heeft het bedrijf covers geproduceerd waarbij het toestel en display optimaal beschermd worden. De covers zijn praktisch in gebruik en zijn zo ontworpen dat de cover strak over het toestel valt waarbij toetsen, camera en poorten vrij blijven.

Voor de FFGLBS van vandaag kan je als een van de twintig Lucky Bastards de keuze maken uit covers voor de iPhone 3GS/4, Nokia N8, HTC Desire en de Samsung Galaxy S. Als Lucky Bastard bepaal jij welke cover je wilt. Alle covers worden geleverd in de kleur metallic silver.

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op één van deze geweldige prijzen is het Twitteraccount @CasemateEurope te volgen en het berichtje met de tag #FFGLBS dat om exact 12:00 uur in de twitterfeed van @Mobilecowboys verschijnt keurig te ReTweeten.

Om 15:00 uur stoppen we ermee en kort daarna maken we bekend wie de Lucky Bastards zijn die een Friday Free Gift hebben gewonnen.

UPDATE (15u30): De 20 Lucky Bastards van de show van vandaag zijn inmiddels bekend:
1 @064harry
2 @ericbeugel
3 @basserr
4 @krummeltje
5 @dezeMarijn
6 @arnoudkok
7 @fleurfil
8 @samurize24
9 @eindbaas
10 @Jarno
11 @maartenhendrix
12 @rologica
13 @jaccoslok
14 @luvatar2k
15 @vandoornn
16 @studio_4
17 @oldenboom
18 @corny749
19 @gerardje1993
20 @BjornDevoer

Allemaal natuurlijk van harte gefeliciteerd en veel plezier met je Case-Mate cover. Jullie ontvangen een DM (via Twitter) om de keuze voor het type toestel (iPhone 3GS/4, Nokia N8, HTC Desire of Samsung Galaxy S) door te geven.

Case-Mate-iPhone 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.