Nieuws
10 augustus 2014 - Ron Smeets

Vandaag nog kans maken op een Nokia 225 Dual SIM

Vandaag is de laatste dag dat je nog mee kunt dingen naar een van de vier Nokia 225 Dual SIM toestellen die we mogen weggeven. Morgenmiddag, 11 augustus, worden de vier gelukkigen hier bekend gemaakt. 

Stuur een mail naar redactie@mobilecowboys.nl waarin je kort maar krachtig vertelt waarom jij graag een dual sim toestel zou willen hebben. Woon je in Nederland en werk je in het buitenland? Reis je veel? Enfin, bedenk iets origineels en wie weet behoor jij straks tot een van de vier gelukkigen die voortaan nog maar één toestel hoeven mee te nemen als je de grens over gaat ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.