Nieuws
08 oktober 2005 - Ron Smeets

Van VoIP naar GSM via de VoiceBlue

Tijdens de zojuist gehouden ExpoComm in Argentinie presenteerde 2N, een van oorsprong Tsjechisch bedrijf, een VoIP naar GSM gateway.

Een uitkomst voor al die bedrijven die de financiele voordelen van VoIP oplossingen opgesnoept zien worden door de kosten van het doorschakelen van binnenkomende VoIP gesprekken naar GSM's via het vaste net.

De Ateus VoiceBlue biedt de mogelijkheid om VoIP rechtstreeks aan een of meerdere GSM netwerken te koppelen en de gesprekken dus door te schakelen zonder tussenkomst van de dure vaste telefoonlijn en -belkosten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314