Toestellen
11 april 2013 - Ron Smeets

Value Pack demo Optimus G Pro: Galaxy S4 functies voor 'n LG

De LG Optimus G Pro is momenteel nog niet buiten Korea te koop. De rest van de wereld moet het nog doen met zijn, kleinere, voorganger, de Optimus G. Dat toestel is afgelopen maand ook in Nederland gelanceerd.

LG werkt voor de Optimus G Pro aan een Value Pack software update. Een van de nieuwe features daarin is Smart Video. Tijdens het afspelen van een video 'ziet' het toestel dan aan de stand van je ogen of je nog op het scherm kijkt. Zoniet, dan pauzeert de video. Klinkt bekend? Samsung presenteerde deze functie onlangs samen met de Galaxy S4 als Smart Pause. 

Hieronder kun je een teaser / demo video bekijken van de Value Pack update voor de Optimus G Pro. Behalve Smart Video worden daarin ook enkele nieuwe camera functies getoond. Een daarvan is de dual camera optie waardoor je gelijktijdig foto's kunt maken met de front en back camera's. Klinkt ook bekend? Hint: Galaxy S4 ;-) Enfin, bekijk de video en zie wat LG nog meer 'bedacht' heeft.

http://www.youtube.com/watch?v=BrJ9HKhfSgU
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.