Toestellen
13 juni 2016 - Ron Smeets

Valtest: Smijten met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Active Zou de robuuste variant ook echt \'sterker\' zijn?

Hoewel de Galaxy S7 waterdicht en stofbestendig is en redelijk krasbestendig Gorilla 4 glas heeft vond Samsung het, net zoals bij voorgaande modellen, toch nog nodig om een robuuste variant van het toestel te maken; de Galaxy S7 Active.

In onderstaande video wordt de vraag beantwoord welke variant van de Galaxy S7 beter bestand is tegen het gemiddelde gooi- en smijt werk. Daarbij worden de toestellen op alle mogelijke manieren, maar wel redelijk gecontroleerd in contact gebracht met een betonnen ondergrond.

Spoiler Alert: het resultaat zal niemand echt verbazen. De Galaxy S7 Active doorstaat de tests duidelijk beter dan zijn geheel glazen broertje; al lopen beide toestellen uiteindelijk schade op.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.