Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Valtest met de Galaxy Note 4 Hoe sterk is het aluminium frame van de nieuwe Samsung phablet?

Na al het gebuig en -barst is het weer eens tijd voor een 'ouderwetse' valtest. De kans dat je smartphone valt is namelijk vele malen groter dan dat die in je zak, of op een andere plek klem komt te zitten waardoor hij dubbelgevouwen wordt (of een beetje verbuigt).

Samsung laat in onderstaande video zien dat de Galaxy Note 4 best wel intensief getest wordt op vallen vanuit verschillende standen en diverse hoogtes. Het toestel slaagt met vlag en wimpel, maar ik denk dan ook niet dat Samsung de exemplaren waarbij het scherm gebroken is in deze video zou tonen ;)

http://youtu.be/Jj3Jy5ufhaY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.