Toestellen
17 oktober 2011 - Ron Smeets

Valtest: Apple iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II

OK, het resultaat van deze vergelijkende valtest tussen de iPhone 4S en de Galaxy S II kan iedereen wel voorspellen denk ik zo.

De boys van ElectronicsBreak (toepasselijke naam ;-)) hebben beide toestellen van heup- en schouderhoogte op een betonnen ondergrond laten stuiteren. Vooraf vroegen ze nog even aan Siri of ze bang was om te vallen, maar daar kon zij geen antwoord op geven ;-))

In de video zie je eerst de iPhone 4S vallen, twee keer landt hij op de zij- en achterkant en dan laten ze hem nog een keer vallen op de voorkant. Zoals gezegd kan iedereen wel bekenken wat dat met het toestel, en dan vooral de glazen voor- en achterkant, doet. Daarna is het de beurt aan de Galaxy S II. Die komt er heel wat beter vanaf. Enfin, kijk zelf maar.

En voor wie het nog niet wist; ja, de iPhone 4S 'blend' ook ;-))

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.