Toestellen
09 februari 2010 - Ron Smeets

Valentijns Vertu Constellation Ayxta

Aanstaande zondag is het weer Valentijnsdag. Zoals Cowboy Casper al meldde moeten we de komende dagen onder andere uitkijken voor speciale 'Valentijns SMS Terreur'.

Maar wie zijn (geheime) geliefde eens echt wil verassen zou de Valentijns versie van de Vertu Constellation Ayxta voor haar kunnen kopen. OK, misschien niet voor een geheime liefde want met een prijskaartje van tussen de 5 en 7 duizend Euro is dat wellicht ietwat overdone.

Vertu heeft, speciaal voor Valentijn en dames in het bijzonder, enkele roze accenten aangebracht op de Constellation Ayxta. Erg goedkoop als je het mij vraagt. Alsof vrouwen nog steeds op zoek zijn naar roze gadgets. Ik denk dan ook niet dat dit een megaseller wordt, de komende dagen ;-))) Nog los van de inferieure specs die de meeste Vertu toestellen al ten deel vallen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.