Toestellen
02 februari 2006 - Ron Smeets

Valentijns kadootje van LG

Wij Nederlanders lopen er nog niet zo warm voor; Valentijnsdag. Veel verder als een kaartje bij het ontbijt komen de meesten niet. In sommige gevallen wil men zich nog wel eens laten verleiden tot een romantisch dineertje.

LG heeft dit jaar voor de echte Valentijnsvierders (klinkt ook niet) een Special Edition van de SP590/5900 uitgebracht. Het toestel, in Valentijn uitvoering, wordt voorzien van de initialen van je (geheime) liefde in en verguld plaatje boven het scherm.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.