Nieuws
25 januari 2010 - Ron Smeets

Valentijns editie 'LadyTomTom'

De koers van TomTom zit na het gratis navigatie nieuws van Nokia, dat overigens ook nog prima functioneert, aardig in een dip en het is nog maar de vraag hoe de fabrikant van stand-alone navigatie systemen de komende jaren gaat overleven.

Vooralsnog lijkt de strategie van het sentiment een eerste stap te zijn. Vandaag introduceerde TomTom namelijk een special Valentijns 'I'd Be Lost Without You' pakket. Daarin zit onder andere een wittte TomTom Start (aka de LadyTomTom) met een rode (ja, ja, de kleur van de liefde) cover en wit draagtasje.

Qua specs is deze TomTom natuurlijk niet anders dan de standaard TomTom Start. Zo heeft hij onder andere een 3.5 inch touchscreen display, EasyPort houder, een USB auto oplader en natuurlijk de kaarten van 42 Landen in West en Oost Europa. Vreder heeft TomTom speciaal voor Valentijnsdag een POI set aangemaakt die je zelf kunt downloaden. Het pakket kost €159,- (adviesprijs incl. BTW) TomTom-Valentijn-cover

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.