Nieuws
19 augustus 2014 - Ron Smeets

UX User Interface van de G3 komt ook naar andere nieuwe LG's

De vernieuwde en sterk verbeterde UX User Interface die LG op de G3 liet debuteren komt in de loop van dit jaar ook naar andere smartphones, en tablets, die de Koreaanse fabrikant in de tweede helft van 2014 nog gaat lanceren.

En daarmee doelt LG niet alleen op de nog te onthullen topmodellen, maar ook een aantal mid-range en instap toestellen. Welke dat worden is nog niet bekend want ze moeten nog aangekondigd worden.

Dat is op zich al goed nieuws omdat de User Interface die LG tot de G3 op haar toestellen had staan op sommige vlakken een ietwat rommelige indruk maakte. Helaas zegt de Koreaanse fabrikant niets over een eventuele UX update voor eerdere modellen, zoals de L3 series, de G2 (Mini) en de G Flex.

Uit het persbericht:
From entry-level to premium, LG has been actively working to provide a consistent and uniform user experience (UX) across its entire mobile product lineup. Toward that end, LG Electronics (LG) will begin standardizing its proprietary UX features, first introduced in the new LG G3, across most of the company’s mid- to entry-level smartphones and tablets launched in the second half of this year. 

Persbericht via Korea BizWire

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.