Entertainment
04 juni 2008 - Ron Smeets

Usher gaat Sony Ericsson Walkman phones promoten

Met het strikken van Maria Sharapova had Sony Ericsson al de perfecte ambassadrice voor haar mannelijke klanten gevonden en nu heeft de Zweeds-Japanse fabrikant ook een icoon voor haar vrouwelijke klanten ingelijfd.

Het is niemand minder dan RnB singer-songwriter en producer Usher. Hij wordt het mannelijke gezicht van nieuwe Sony Ericsson Walkman phones zoals de W350 en W980 in Noord Amerika en 20 Europese landen.

Het is de bedoeling dat de betreffende toestellen standaard voorzien zullen worden van exclusieve Usher content zoals ringtones, wallpapers en muziek.

Tevens krijgen sommige gelukkige kopers van een 'Usher Walkman Phone' de kans om hun idool persoonlijk te ontmoeten tijdens zijn Noord Amerikaanse tournee. Of een dergelijke actie ook voor Europa gepland staat is nog niet bekend, maar wellicht dat we daar op 17 Juni meer te weten over kunnen komen.Gerelateerde links:
Maria Sharapova en Sony Ericsson Z555
Maria Sharapova's nieuwe mobieltje
Maria Sharapova van Motorola naar Sony Ericsson
Sony Ericsson @ MWC, deel 1: W980i en C702i
W350i is de eerste WalkmanPhone met flip cover
Sony Ericsson W350i filmpje
Demo video van de Sony Ericsson W980
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.