Toestellen
03 januari 2010 - Ron Smeets

User Interface demo Nexus One

De lucky bastards ;-) van Engadget hebben de afgelopen dagen een Nexus One ontvangen om mee te spelen. Het meest opvallende, volgens hen, is het feit dat de Nexus One qua 'android beleving' weinig verschilt van de Motorola Droid.

Ze zijn vooral onder de indruk van het design en de 'build' kwaliteit van de Nexus One, vegeleken met de Droid. Daarnaast is de Nexus One ook ietsje sneller dan zijn concurrent van Motorola. Het grootste gemis is echter het ontbreken van multi-touch. Hieronder staat alvast Engadget's eerste, vijf minuten durende, video waarin de UI nader bekeken wordt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.