Accessoires
24 oktober 2006 - Ron Smeets

USB stick van 32Gb voor de prijs van een laptop

Ik heb mijn USB stickje ooit gratis bij een paar spindels CD's gekregen. Goed, hij is maar 128Mb, maar daar heb ik in de meeste gevallen meer dan genoeg aan.

Voor diegenen die op zoek zijn naar wat meer opslagcapaciteit voor in hun binnenzak is de Kanguru USB stick met een 32GB Flash Disk erin wellicht een optie.

Wel voldoende geld of een creditcard meenemen want aan dit USB stickie hangt een prijskaartje van zo'n 1200 Euro.

Voor dat geld krijg je dan wel een stick die uitgevoerd is met een aluminium behuizing, amper 18 gram weegt en voorzien van de KanguruShield Security software zodat je de data ook kunt beveiligen met een wachtwoord.

Natuurlijk is de Kanguru compatible met USB 2.0, maar in de specs valt wel op dat de schrijfsnelheid maar 1Mb per seconde bedraagt. Dit betekent dat het vullen van de stick met 32Gieg aan data ongeveer 9 uur in beslag neemt!Gerelateerde links:
Darth Vader bewaakt je USB data
Zelfactiverende USB-stick groot gevaar voor informatiebeveiliging
USB surfplank
USB stick van 3000 Euro
Een échte USB stick
Sony USB stick van 4Gig voor 8 Euro!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.