Accessoires
03 maart 2006 - Ron Smeets

USB stick van 3000 Euro

Uhhm, heeft ie een TB opslagcapaciteit dan?! Nee, helaas de grootste uitvoering is 1GB maar ze zijn wel gemaakt van 14-karaats goud en met diamanten bezet en dat is natuurlijk meteen de reden waarom deze USB stick van Extremetech meer kost dan 3 laptop's.

Volgende week is ie voor het eerst te zien op de CeBIT, maar ik vermoed dat ie in een vitrine of toch in ieder geval achter glas zal liggen.

Er komt overigens ook een 'instapmodel', zonder de diamanten, voor 2400 Euro, evenals een 18-karaats versie waarvan de prijs nog niet bekend gemaakt is.Gerelateerde links:
24-karaats iPod look-a-like
Gouden GameBoy Classic van €23K
Een GSM van 80.000 Euro
Gouden Nokia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.