Accessoires
01 januari 2007 - Ron Smeets

USB Massage bal

Een heerlijke massage van nek, rug of vingers als je uren achter de laptop of PC hebt zitten bloggen iets om naar uit te kijken.

Maar om telkens in de auto te springen en naar een (Thaise) massage salon te rijden is natuurlijk ook niet alles en gaat bovendien flink in de papieren lopen. En helaas is mijn vriendin soms ook niet in de 'mood' ;-)

Zie hier een goedkoop 'doe-het-zelf' alternatief: de USB Massage Bal. Plug hem in de USB poort van je PC, Laptop, PDA of Auto en masseer er maar op los! Goed voor je nek, schouder, rug, taille, handen en voeten.

De Bal kost $11,95. Er zit een kabel van 1.8 meter aan en hij vibreert met 3600 RPM. Volgens de leverancier moet je er snel bij zijn want hij is al bijna uitverkocht. . .Gerelateerde links:
PDA massage voor klanten van Hyatt Hotels
Voetmassage camoufleert GSM diefstal
Volkswagen, nu met USB
GSM met USB-aansluiting
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.