Accessoires
06 oktober 2006 - Ron Smeets

USB grill voor de luie hamburger eters

Er zijn tientallen, zoniet honderden, USB gadgets op de markt waarvan je denkt: waarom?!?

De iGrill lijkt er ook zo een. In eerste instantie bedoeld voor de luilakken die niet eens meer van hun PC of Laptop willen opstaan om een hamburger in de pan te gooien.

In tweede instantie blijkt dat de iGrill toch een stuk intelligenter is dan je zou verwachten. Niet zozeer vanwege het bijgeleverde digitale receptenboek, maar wel omdat er software bijzit waarmee je de iGrill volledig automatisch hamburgers en andere grill-snacks kunt laten bereiden. Het enige dat je nog hoeft te doen is de jusite ingredienten in het apparaat te leggen.

Hij kost $99.99 en is hier online te koop.Gerelateerde links:
Zuigen koe!
USB surfplank
Blue light USB fondueset
Nog eentje dan...
Nog meer USB kerstversiering
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.